Kompetencer

Kompetencer

Vi opfatter kvalitet og kreativitet som to væsentlige faktorer.

Hos TL Maskinfabrik investerer vi løbende i maskiner og kan derfor tilbyde stor kapacitet, høj fleksibilitet og kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi producerer fra få enheder til større seriestørrelser.

Vi råder i dag over mere end 8 rørbukkemaskiner, maskiner til savning, smig skæring, boring, børstning, slibning, stansning, reducering og svejsning – både manuelt og med robot.

Det er det, der gør det muligt for os at løse mange og forskelligartede opgaver.

Hos TL Maskinfabrik har vi afskaffet de lange arbejdsgange mellem ledelse og medarbejdere. For vore kunder betyder det, at processen fra bestilling til levering er afkortet betydeligt – ligesom det er muligt at få hurtigt svar på spørgsmål om eksempelvis produktion og proces.

Vi arbejder i teams, der sikrer den direkte dialog mellem kunden og medarbejderne – eller for den sags skyld til vore gode samarbejdspartnere og leverandører.

Vi laver løsninger, der kan bruges

Vi laver løsninger, der kan bruges, og som kan være med til at reducere omkostningerne i din virksomhed.

Vi opfatter kreativitet og innovation som nødvendige elementer i løsningen af vore mangeartede opgaver og gør en dyd ud af at spørge og lytte til vore kunder, så vi sammen kan finde et konstruktivt samarbejde, der resulterer i den mest originale og optimale løsning.

Når det handler om prototypeudvikling samarbejder vi ofte direkte med vore kunders udviklingsafdelinger – en proces, der sikrer det rigtige resultat til tiden!

Påtænker I at outsource hele produktionen eller blot har behov for ekstra kapacitet i en periode, så kontakt os gerne.

Vi tilbyder

Totalleverance

Hos TL Maskinfabrik producerer vi mange forskelligartede komponenter og totalløsninger – til vore kunder. Vi er til stadighed involveret i mange spændende projekter.

TL Maskinfabrik tilbyder: Totalløsninger hvori for eksempel pladedele, pulverlakering, galvanisering, forchromning, hjul, bolte eller plastdele indgår. Dette arbejde foregår i tæt kooperation med vor netværk af kompetente samarbejdspartnere.